TALANGER

Niclas W Bergqvist är en äventyrslysten skådespelare som mer än gärna gräver i hela sitt djupa känsloregister för att nå sina karaktärer. Niclas har varit aktiv skådespelare i fyra år och medverkat i bland annat "Tjockare än vatten", "Bron" och "The Cabin". Niclas har en mindre roll i finsk/svenska produktionen "Tom of Finland" (2016).

I "Mors lilla Olle" spelar Niclas "Anton", Olles mjuka pappa som har en vild fantasi och är full av lekfullhet. 

Farid Tristan Sohrabi visste redan vid sex års ålder vad han skulle göra med sitt liv, han skulle bli skådespelare. Efter att ha bott på tjugo olika ställen i tio olika länder innan han fyllt sjutton hade Farid erfarenhet nog av livet att ta sig an sitt drömyrke. Farid har gått på teaterskolor i USA, Iran och Sverige (Kulturama) och jobbar med uppsättningar i Sverige, Estland och nu senast i Danmark.

I "Mors lilla Olle" spelar Farid den sköre Conny, en av Olles pappor. Conny är en man i karriären som älskar sin familj mer än allt annat. Han är beredd att offra allt för de han älskar och en natt sätts hans kärlek på prov. 

Agnes Hirdwall är skådespelare, producent, regissör och manusförfattare.

Agnes gjorde sitt första skådespelaruppdrag som sjuåring, i Lars Molins kritikerrosade TV-serie "Kejsaren av Portugallien", och har sedan dess varit verksam både framför och bakom kameran, med allt från långfilm och scenmusikaler till reality-TV och online content. Agnes är utbildad i skådespeleri på Södra Latins teaterlinje i Stockholm, samt vidareutbildad i filmskådespeleri på RADA i London. Tidigare skådespelarengagemang har varit för bl.a. Stockholms Stadsteater, Dramaten och för SVT.

Under hösten 2016 är Agnes aktuell som gästroll i TV4-serien "Syrror" (BOB Film), och som huvudrollen i kortfilmen "Okända Vägnät" (Två Ljus Film). (Foto: Makan E-Rahmati)

Theo Duse är en erfaren reklamfilmsskådespelare, trots sin unga ålder (åtta). Vi är stolta att presentera Theo i sin första filmroll som vår huvudkaraktär "Olle".

Olle bor med sina två pappor och har allt en pojke kan önska sig. Han är oskyldig, naiv och har mycket tillit till folk omkring honom. En natt vänds Olles liv upp och ner när en objuden gäst, med allt annat än goda avsikter, dyker upp i hans hem.

© 2016 Worlds Collide. Alla rättigheter reserverade.
Skapad med Webnode
Skapa din hemsida gratis! Denna hemsidan är skapad via Webnode. Skapa din egna gratis hemsida idag! Kom igång